Ba¶niobór

Forum na temat tej¿e ksi±¿ki napisanej przez Brandon Mulla.

Ogłoszenie

Forum jest w ci±g³ej budowie, ale jestem na dobrej drodze aby to w koñcu skoñczyæ. ~Graulas

#1 2014-08-18 13:40:02

Graulas

Admin, avatar Graulasa i Bubdy

Punktów :   

Próba przedstawienia siê Graulaski.

Witajcie.
Znacie mnie pod nickiem Graulas, bowiem jest to moja najulubieñsza postaci z Ba¶nioboru, nie jednak jedyna! oprócz niego lubiê równie¿ Setha - czêsto zastanawiam siê, co by by³o, gdyby Graulas zrobi³ z niego swojego s³ugê/niewolnika, Bubdê - jest po prostu... przeuroczy, Slaggo i Wursza - nie wiem, jako¶ tak... A równie¿ Goegroga i Orogoro. Szczerze powiedziawszy, to moja demonia trójca - Graulas, Gorgrog i Orogoro.
Poza tym, lubiê te¿ kiedy kto¶ mówi do mnie "Zgraulasowana", "Grasi" lub "Grau". Te ksywki tolerujê do¶æ bardzo. Czytam ksi±¿ki. Du¿o ksi±¿ek, szczególnie fantasy. Rysujê te¿ sporo, jednak nie ogarniam anatomii, wiêc rysujê dla siebie. Hmmm... Moje prawdziwe imiê to Klaudia. Nie cierpiê go i wolê, ¿eby¶cie go wobec mnie nie u¿ywali. Po wakacjach idê do drugiej gimnazjum.
Jaka jestem? Cicha, ma³omówna i cholernie nie¶mia³a. A tak¿e bardzo wra¿liwa, trza napomkn±æ. Czasem reaguje nerwowo, bowiem nie mam zbyt wielkiej cierpliwo¶ci. Emocjonalna, tak± mnie mo¿na nazwaæ. No i nie wiadomo, jaka bêdê za chwilê, a wiêc istna niespodzianka w mej osobie.
Trudno jest mi opisaæ wszystkie cechy - sama nie potrafiê odkryæ siebie na tyle dobrze, aby siê tym dzieliæ, bo nie wiem, czy ta cecha w ogóle u mnie wystêpuje, a jak tak, to w jakiej czêstotliwo¶ci.
Wygl±d. Mam dziwne w³osy. Tak, dziwne... Chocia¿by dlatego, ¿e nikt nie potrafi okre¶liæ ich barwy. Moja mama uwa¿a, ¿e to ciemny, miodowy blond z ciemniejszymi b±d¼ ja¶niejszymi, lecz naturalnymi pasemkami. Oczy natomiast mam b³êkitne z zielonymi i szarymi akcentami. Noszê okulary, choæ lepiej czujê siê bez... Powiêkszaj± mi twarz, no có¿.
Co jeszcze? Ano, chuda jestem jak pietruszka, ale kszta³ty mam, nie powiem, ¿em decha. Trochê tylko mniej w cycach ni¿ w ty³ku, ale jest ok. To znaczy, mieszczê siê w normach. Moja cera... po ¶rodku. Nie za ciemna, nie za jasna, choæ trudno siê opalam...
Chyba tyle o mnie.

#2 2014-08-20 09:14:49

Gavin

Punktów :   

Re: Próba przedstawienia siê Graulaski.

Hej!!!
Jestem Avatark± Gavina, Kendry i Setha. A teraz trochê o mnie... Kocham czytaæ ksi±¿ki, p³ywaæ, graæ w tenisa i uprawiaæ szermierkê. Moje prawdziwe imiê to Lena. Pochodzê z Katowic. Po wakacjach idê do 1 gimnazjum. Jestem do¶æ nisk± blondynk±. Mam szaro-niebieskie oczy.

Ostatnio edytowany przez Gavin (2014-08-22 07:03:26)

Stopka forum

RSS