Baśniobór

Forum na temat tejże książki napisanej przez Brandon Mulla.

Ogłoszenie

Forum jest w ciągłej budowie, ale jestem na dobrej drodze aby to w końcu skończyć. ~Graulas

#1 2014-08-20 08:37:05

Gavin

Punktów :   

Zapytaj

Cześć Seth.
Siemka!
Co masz zamiar dzisiaj robić?
Zaraz idę nad staw najad.
A po co tam idziesz?
Nooo... Eee... No ten tego...
A po co ci ta lupa!? Coś kombinujesz!!!
Ja, nie!!! To siostra ma jakieś plany.
Chcesz podglądać Kendrę O.o
No nie do końca Kendrę... Będzie tam też Paprot...
Tak nie powinno się podsłuchiwać!!! Oni chcą być chwilę razem, bo dawno się nie widzieli!!! Daj im chwilę spokoju!!!
No dobra, wygrałaś...
Czyli żadna nowość xD
Ej!!! Nie przeginaj!!!
No dobra, dobra.
No nareszcie.
Tutaj jak widzicie możecie pogadać z Sethem Sorensonem, może wyjawi wam swoje sekrety...

Ostatnio edytowany przez Gavin (2014-08-21 09:06:35)

#2 2014-08-20 10:22:10

Graulas

Admin, avatar Graulasa i Bubdy

Punktów :   

Re: Zapytaj

Hej! Tak z ciekawości...
1. Jako, że jestem avatarką Graulasa chętnie dowiedziałąbym się, co o nim sądzisz ^^ Graulas Cię baaardzo lubi Taa, jasne...
2. Standardowo: Lubisz gobliny?
3. Hmm, jesteś zazdrosny o to, że Kendra ma chłopaka? Bo tak to wygląda...
4. Zagrasz z Bubdą w kości? Ciągle mnie szantażuje, że jak z nim nie zagram to... ;'/ Cześć Seth.

#3 2014-08-21 09:15:55

Gavin

Punktów :   

Re: Zapytaj

1.Na początku zrobiło mi się go żal. Ale później okazał się podłym draniem. Dla niego ryzykowałem życie, aby wydostać się z Żywego Mirażu, ale ten demon zabrał mi Translocator, gdy tylko go uzdrowiłem.
Seth!!! Uśmiechnij się chłopie!!! Przez to chciał powiedzieć, że zaufał Graulasowi, a ten go wykorzystał. To było nieuczciwe posunięcie.
Aaaale jak mam się uśmiechać!? Przeze mnie prawie demony opanowały świat!!! Jak mam być szczęśliwy!?
Jest już po wszystkim, świat jest cały...
No dobrze, już się opanuję.
2. Lubię gobliny, ale straszne z nich śmierdziele. Śmierdzi im z gęby i nie myją zębów.
A nasz Seth za to myje 7 razy dziennie... xD
No może nie 7 razy dziennie, ale myję wieczorem!!!
Ale też nie zawsze
A co??? Ty mnie szpiegujesz???
Nie, ale zauważyłam, że w zestawie kryzysowym nie masz szczoteczki do zębów, ani pasty, więc jakbyś musiał zamieszkać w jaskini jak troll, ze swoim zestawem kryzysowym to też byś nie mył zębów...
No... Ehm... Masz... mnie
3. No...
Przyznaj się, bo powiem za ciebie!
No... Tak... Jestem... Bo siostra zawsze ma jakąś miłość, a ja jeszcze nigdy... nie miałem dziewczyny... I poza tym Kendra już za niedługo wyjdzie za mąż za Paprota i będą mieli...
Hej, hej!!! Nie zapędzajmy się tak daleko w przyszłość!!! To kwestia może 5 lub 6 lat!!!
No, ale stanie się to wcześniej niż ja się komuś spodobam!!!
Jak znacie jakąś dziewczynę w sam raz dla Setha to piszcie do niego, a on może w końcu znajdzie miłość swojego życia...
4. Chętnie zagram z Bubdą, ale jeszcze chętniej zrobi to Warren, ze względu na to,że nabrał w tym wprawy, podczas gry w chlebaku.

Ostatnio edytowany przez Gavin (2014-08-21 09:56:55)

Stopka forum

RSS