Forum na temat tej¿e ksi±¿ki napisanej przez Brandon Mulla.
Cze¶æ Seth.
Siemka!
Co masz zamiar dzisiaj robiæ?
Zaraz idê nad staw najad.
A po co tam idziesz?
Nooo... Eee... No ten tego...
A po co ci ta lupa!? Co¶ kombinujesz!!!
Ja, nie!!! To siostra ma jakie¶ plany.
Chcesz podgl±daæ Kendrê O.o
No nie do koñca Kendrê... Bêdzie tam te¿ Paprot...
Tak nie powinno siê pods³uchiwaæ!!! Oni chc± byæ chwilê razem, bo dawno siê nie widzieli!!! Daj im chwilê spokoju!!!
No dobra, wygra³a¶...
Czyli ¿adna nowo¶æ xD
Ej!!! Nie przeginaj!!!
No dobra, dobra.
No nareszcie.
Tutaj jak widzicie mo¿ecie pogadaæ z Sethem Sorensonem, mo¿e wyjawi wam swoje sekrety...
Ostatnio edytowany przez Gavin (2014-08-21 09:06:35)
Hej! Tak z ciekawo¶ci...
1. Jako, ¿e jestem avatark± Graulasa chêtnie dowiedzia³±bym siê, co o nim s±dzisz ^^ Graulas Ciê baaardzo lubi Taa, jasne...
2. Standardowo: Lubisz gobliny?
3. Hmm, jeste¶ zazdrosny o to, ¿e Kendra ma ch³opaka? Bo tak to wygl±da...
4. Zagrasz z Bubd± w ko¶ci? Ci±gle mnie szanta¿uje, ¿e jak z nim nie zagram to... ;'/ Cze¶æ Seth.
1.Na pocz±tku zrobi³o mi siê go ¿al. Ale pó¼niej okaza³ siê pod³ym draniem. Dla niego ryzykowa³em ¿ycie, aby wydostaæ siê z ¯ywego Mira¿u, ale ten demon zabra³ mi Translocator, gdy tylko go uzdrowi³em.
Seth!!! U¶miechnij siê ch³opie!!! Przez to chcia³ powiedzieæ, ¿e zaufa³ Graulasowi, a ten go wykorzysta³. To by³o nieuczciwe posuniêcie.
Aaaale jak mam siê u¶miechaæ!? Przeze mnie prawie demony opanowa³y ¶wiat!!! Jak mam byæ szczê¶liwy!?
Jest ju¿ po wszystkim, ¶wiat jest ca³y...
No dobrze, ju¿ siê opanujê.
2. Lubiê gobliny, ale straszne z nich ¶mierdziele. ¦mierdzi im z gêby i nie myj± zêbów.
A nasz Seth za to myje 7 razy dziennie... xD
No mo¿e nie 7 razy dziennie, ale myjê wieczorem!!!
Ale te¿ nie zawsze
A co??? Ty mnie szpiegujesz???
Nie, ale zauwa¿y³am, ¿e w zestawie kryzysowym nie masz szczoteczki do zêbów, ani pasty, wiêc jakby¶ musia³ zamieszkaæ w jaskini jak troll, ze swoim zestawem kryzysowym to te¿ by¶ nie my³ zêbów...
No... Ehm... Masz... mnie
3. No...
Przyznaj siê, bo powiem za ciebie!
No... Tak... Jestem... Bo siostra zawsze ma jak±¶ mi³o¶æ, a ja jeszcze nigdy... nie mia³em dziewczyny... I poza tym Kendra ju¿ za nied³ugo wyjdzie za m±¿ za Paprota i bêd± mieli...
Hej, hej!!! Nie zapêdzajmy siê tak daleko w przysz³o¶æ!!! To kwestia mo¿e 5 lub 6 lat!!!
No, ale stanie siê to wcze¶niej ni¿ ja siê komu¶ spodobam!!!
Jak znacie jak±¶ dziewczynê w sam raz dla Setha to piszcie do niego, a on mo¿e w koñcu znajdzie mi³o¶æ swojego ¿ycia...
4. Chêtnie zagram z Bubd±, ale jeszcze chêtniej zrobi to Warren, ze wzglêdu na to,¿e nabra³ w tym wprawy, podczas gry w chlebaku.
Ostatnio edytowany przez Gavin (2014-08-21 09:56:55)