Baśniobór

Forum na temat tejże książki napisanej przez Brandon Mulla.

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

Ogłoszenie

Forum jest w ciągłej budowie, ale jestem na dobrej drodze aby to w końcu skończyć. ~Graulas

#1 2014-08-21 09:22:12

Graulas

Admin, avatar Graulasa i Bubdy

Punktów :   

[Dyskusja] Jaką istotę magiczną z Baśnioboru byś udomowił/a?

Cześć!
Pytanie jak w temacie... To również bardzo mnie intryguje! Jak wiecie, nie wiele istot magicznych da się udomowić, albo przynajmniej do siebie przyzwyczaić... Ale nawet jeśli, to jaka istota trafiłaby pod wasz dach? I nie, nie chodzi mi o imienia bohaterów z książek, tylko rodzaj owego stworzenia.

Hmmm... Ja bym najchętniej oswoiła/udmoiwła/przyzwyczaiła do siebie/przekonała do sb/whatever goblina, a może nawet gobliny! Ewentualnie smoka, ale z tego co wiem, smoka się nie da... więc zostanę przy goblinach. No, jakby się dało, to może i kobolda, gargulca, widmo...
Szkoda, że demonów nie da się udomowić, bo bym już miała takie maleńkie zoo (2 gobliny, kobold, widmo, gargulec, smok i demon xD). Ale jeśli chodzi o takie jedno, takiego... "pewniaka" to gobliny. Pracowite, w sumie nawet fajnuchne (nie, nie przeszkadza mi to, że są poniekąd brzydalne). ^^

#2 2014-08-21 09:24:38

Gavin

Punktów :   

Re: [Dyskusja] Jaką istotę magiczną z Baśnioboru byś udomowił/a?

Ja bym baardzo chciała Raxtusa xD

#3 2014-08-21 09:26:56

Graulas

Admin, avatar Graulasa i Bubdy

Punktów :   

Gavin, no tak, ale ja napisałam - nie chodzi o postać, tylko o gatunek, tzn. smok, widmo, goblin itp.

#4 2014-08-21 12:09:25

Kendra

Punktów :   

Ja bym najbardziej chciała przyzwyczaić do siebie smoka (bo udomowić się raczej nie da)

Stopka forum

RSS